Lokal el skaber lokalt liv

Hvorfor købe strøm udenbys, når du lokalt kan få:

  • Strøm til konkurrencedygtige priser
  • 100% ren energi
  • Én samlet forsyningsregning
  • Nærhed og betjening i øjenhøjde
  • Lave gebyrer
  • Fælles forbrugerportal til el, vand og varme

Sammen skaber vi mere liv i lokalområdet

Sunds Elhandel er ejet af mere end 2.300 kunder i Sunds og omegn. Vi er en del af lokalsamfundet, og det er en del af os. Derfor støtter du automatisk livet i lokalområdet, når du får din el fra os.

Sammen sikrer vi stabil forsyning af el i nærområdet og fastholder lokale arbejdspladser og støtter lokale underleverandører og samarbejdspartnere. Du kan som borger eller virksomhed i Sunds nyde gavn af energitjek og gode energiråd – og vi giver kontante tilskud til dine energiforbedringer.

Vores lokale tilstedeværelse betyder, at vi kender nærområdet og altid kan yde personlig og nærværende service i øjenhøjde. Og som lokalt elselskab med rødder helt tilbage til 1919, har du vished for, at vi også er her i morgen.

Få en lokal elaftale til en fair pris

Hos os får du altid ærlig snak og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os, og hør mere om dine fordele ved at handle el lokalt på 97 14 14 14 eller info@sundsforsyning.dk.

Det er nemt at skifte elleverandør. Er du klar til at skifte til Sunds Elhandel, så skal du blot udfylde formularen her, så sørger vi for resten!

Vi samler dine regninger ét sted

Som multiforsyningsselskab leverer vi både el, vand og varme i Sunds og omegn. For dig som kunde betyder det, at du blot skal henvende dig ét sted med spørgmsål – og at du undgår uigennemskuelige regninger fra forskellige selskaber. Vi giver dig én samlet regning, så du altid har det fulde overblik.