Find det elprodukt der passer til din husstand

Hos Sunds Elhandel har vi to produkter, som begge er variable timepriser. Se aktuelle priser her.

  • Samstrøm REN SPOT
  • Samstrøm REN SPAR

Vi har besluttet at satse på 100% vindenergi, og begge produkter er med fuld afdækning af dit forbrug med vindmøllecertifikater. Det er dermed ren vindmøllestrøm du køber gennem Sunds Elhandel, selvom det selvfølgelig er den samme strøm som du altid har fået.

Vi kan tillade os at kalde det vindmøllestrøm fordi vi køber vindmølle­certifikater der dækker alle vores kunders forbrug 100%.

Har du spørgsmål til vores elprodukter er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 14 14 eller sende en mail til info@sundsforsyning.

Det er nemt at skifte elleverandør. Er du klar til at skifte til Sunds Elhandel, så skal du blot udfylde formularen her, så sørger vi for resten!

Samstrøm REN SPOT

Med Samstrøm REN SPOT betaler du spotprisen + et tillæg på 13,44 øre/kWh. Abonnementet er 17,50 kr/måned. Priserne er inklusive moms.

Du kan se Læs mere på Samstrøms hjemmeside.

Samstrøm REN SPAR

Med Samstrøm REN SPAR betaler du spotprisen uden tillæg. Til gengæld er abonnementet 63,75 kr/måned. Prisen er inklusiv moms.

Du skal kun vælge Samstrøm REN SPAR hvis dit årlige elforbrug er mere end 5.150 kWh. Det maksimalt tilladte årlige forbrug for REN SPAR er 25.000 kWh.

Du kan se Læs mere på Samstrøms hjemmeside.